Fremstilling


Gudenaa Pharma producerer bæredygtige kosttilskud af høj kvalitet til den bedst mulige pris. Det gør vi ved at have en lille organisation, hvor medarbejderne brænder for det de laver og har passion for helsekost.

Vores kontor ligger i København, og det er også her udviklingen af produkterne sker.

Gudenaa Pharma produkterne bliver produceret på en af Europas mest moderne farmaceutiske fabrikker med speciale indenfor fremstilling af kosttilskud i høj kvalitet. Produktionen følger retningslinierne og guidelines for både NSF og GMP standarden. Desuden er fabrikken også ISO 9001 certificeret.

Vores bøtter bliver lavet i genanvendeligt plast, og undergår 'Life Cycle Assessment', for at sikre en bæredygtig produktion.

Alle vores produkter er testet og har dokumentation for både korrekt næringsindhold og den høje kvalitet. Indhold og produktion er underlagt EU's og de danske myndigheders høje krav til fødevaresikkerhed. Desuden følger vi alt i produktionen tæt fra start til slut. Det er den eneste måde vi kan garantere, at alt lever op til den høje standard vi ønsker at levere til vores kunder. 

Vi har stort fokus på bæredygtighed og miljø, som er vigtige parametre ved udvælgelsen af hvilke ingredienser, der bruges i vores produkter.  

Gudenaa Pharma - Din krop i harmoni