Vores Filosofi


I Gudenaa Pharma har vi som mål at fremstille de bedste kosttilskudsprodukter, hvor ingredienserne er nøje udvalgt for at sikre den højest mulige kvalitet. Produktionen skal foregå med respekt for miljøet. Vores produkter skal tilgodese og tilpasses de skiftende behov, som mennesket har gennem hele livet.

Filosofien bag vores produkter er, at de indbyrdes skal skabe synergi og sikre den optimale mængde af de næringsstoffer, som vi typisk ikke får nok af i kosten. Modsat hvad der kan ses i enkelte produkter på markedet i dag, hvor der faktisk overdoseres af nogle ingredienser. Mens indholdet i andre tilfælde slet ikke dækker det daglige behov.

Vi tror på, at en sund og afvekslende kost i hverdagen er den bedste ”medicin” til at forebygge sygdom og vedligeholde vores organer. Nogle gange kan der dog være brug for at supplere med kosttilskud. Vi vil give vores kunder mest værdi for pengene ved at tilbyde den højeste kvalitet lavet af udvalgte bæredygtige råvarer til den bedste pris – og samtidig baseret på den nyeste viden indenfor helsekost.

Gudenaa Pharma - Din krop i harmoni